Asianajotoimisto Vesala

Palvelut

Yrityksille

Yritysasiakkaillemme tarjoamme apuamme ja neuvontaa muun muassa

Työsuhdeasioissa

Työsuhderiita voi jopa kaataa yrityksen, jos asiat menevät kunnolla pieleen. ”Tutki ennen kuin hutkit” on hyvä neuvo monessa asiassa, soita siis ja kysy neuvoa asiaan jos yhtään arveluttaa ”meneeköhän tää nyt oikein?” Olemme avustaneet työntekijän palkkaamisen vaiheissa samoin kuin työsuhteen päättämiseen liittyvissä asioissa työsopimuksia ja työsopimuksen päättämissopimuksia sekä muita asiaan liittyviä sopimuksia laatien.

Sopimusasioissa

Avaatko uutta markkinaa vai meinaako vanha sopimus alkaa kuristaa? Pysyykö tilaaja sopimuksessaan vai luisteleeko alihankkija? Olemme tehneet yritysten sopimusjuridiikkaa selkokielellä vuosikymmenten aikana tuhansia sivuja Suomeen, Saksaan, Venäjälle, Yhdysvaltoihin ja paljon muualle. Kun teet isoa sopimusta, tee se kunnolla.

Vahingonkorvausasioissa

Olipa vahinko saatavaa tai maksettavaa, harvoin se menee kuitenkaan kuin Strömsössä. ”Kuka maksaa” on yleinen kysymys vahingon tapahduttua ja joskus asia menee riitelyksi. Monesti viisainta on ottaa yhteyttä juristiin jo ennen kuin asia menee riitaiseksi. Osapuolten tuntiessa paremmin pelin säännöt eli omat oikeutensa ja velvollisuutensa, ”MustaTuntuu”-ratkaisut jäävät vähemmälle ja riitelykin vähenee. Olemme palvelleet vuodesta 1979 saakka kaikenkokoisia yhtiöitä ja niiden omistajia. Soita ja kysy lisää. Numero on sivun alalaidassa.