Asianajotoimisto Vesala

Työpaikat

Asianajosihteeri

Etsimme asianajosihteeriä oululaiseen pitkään toimineeseen vakiintuneeseen asianajotoimistoon. Olemme toimineet ja toimimme edelleen koko Suomen alueella kaikilla oikeudenaloilla kuitenkin keskittyen siviiliasioihin Pohjois-Suomessa.

Asianajosihteeriltämme edellyttämme koulutuksena ylioppilastutkinnon suorittamista ja vähintään oikeustradenomin tai -notaarin tutkintoa. Lisäksi vaadimme häneltä työkokemusta soveltuvista toimistoalan tehtävistä, jollaisina pidämme pankin tai vakuutuslaitoksen palveluksessa tehtyä työtä. Erityisen hyväksi työkokemuksekseen katsomme asianajotoimistossa tai tuomioistuinlaitoksessa saadun työkokemuksen.

Tehtävän hyvä hoitaminen vaatii hyvää itsenäistä tietoteknistä osaamista toimistotyökalujen käytössä. Meillä on käytössä Windows 10 -pohjalla toimivat Office2016 ja O365, joiden sujuva käyttö on tehtävässä jokapäiväistä. Lisäksi asianajosihteerin viestintätaidot sekä sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen hallinta ovat keskeisiä taitoja työtehtävän hoitamisessa hyvin.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, joiden parissa sinun on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta. Palkkapyyntösi kuulemme mielellämme, joten kertonet sen hakemuksesi yhteydessä.

Toiveemme on, että työsuhde alkaisi mahdollisimman pian.